sreda, 22. oktober 2014

Šoping

Kot pravi oči fušar se ne ustrašim druženja s Škratom in Štruco. Mala malica je seveda odhod v trgovino. Gospo v takih primerih najraje pustimo doma, da v miru spije kavo in si uredi nohte. (beri: da zlika in pomije po tleh) 
Ker pa smo vsi trije pravi mojstrovalci in ustvarjalci (blagor se naši Gospe) ter naša Štruca počasi potrebuje svoj kotiček v hiši, smo se tokrat odpravili v trgovino za prave moške, ki ima ime po planetu.
Otroka sem naložil v voziček, da je bilo vriskanja in hihitanja. In ko sta ravno pomislila, da bi začela sitnarit, sem jima naložil vtičnic, stikal in podaljškov, da sta se takoj zamotila za pet minut in nekaj sekund. Na srečo smo potrebovali tudi drobno orodje za malarijo in tako sta imela novo zaposlitev še predno ju je minil elektro material. S tako polnim vozičkom in zaposlenima otrokoma sem z veseljem sodeloval še v nagradni igri in si prislužil majico, ki sem jo v svojih mislih že imel oblečeno pri pleskanju, a  je hostesa izkoristila moje polne roke in mi podtaknila ženski model, ki je sedaj že v omari naše Gospe.
No verjetno ne rabim omenjat, da za dirkanjem po parkirišču nismo imeli pomanjkanja motivacije.
Sem odpeljal otroka še na strokovno ekskurzijo v lesni center, kjer smo si od daleč pogledali razrez lesa in naročili delovno površino za našo Gospo. Potem pa nasmejani in lačni proti domu.

Nakup, tako kot že večkrat, tudi tokrat opravljen brez mokre majice pod pazduho in zato ju tudi vedno vzamem sabo (ne glede na to, če Gospa potrebuje čas zase ;) )2 komentarja: