ponedeljek, 7. april 2014

Pri nas pa hiško zidamo (drugi teden)

Nov teden je naokoli in hiška raste in dobiva še lepšo podobo. Vse skupaj bi šlo hitreje, a smo v deževnem vikendu lahko le opazovali kako dobro drži streha in ugotavljali da nam manjka žleb. Tako da to dodelamo v tem tednu.
V eni izmed trgovin BauBau smo kupili tobogan, saj je bila to nekako najhitrejša in najlažja rešitev. Je pa take modre barve in drsi kot strela, tako da ga sam pri sebi imenujem modri dirkač. Da ima pa odlične drsne lastnosti lahko potrdi Škrat, ki je prvi preizkusil novo pridobitev. Rezultat je bil polet na travo tam okoli metra :) In, ker gre osel samo enkrat na led oziroma tobogan imamo sedaj rahle težave... A bomo rešili...Z leti ;)
Druga pomembnejša pridobitev je plezalna stena. Oprimke je daroval stric Luka, ker so za njega itak preveliki in jih ne uporablja. Škrat pa že navdušeno trenira.
Tretja in verjetno najpomembnejša pridobitev so stopnice oziroma lestev, ki so nama z dedkom povzročile nekaj sivih las ter dobro popoldne in pol dela. So pa tako fletne, da je vse poplačano.
Imamo tudi gugalnico, ki pa je neka plastik fantastik roba kar bo potrebno v tem tednu spremenit.
Čaka nas tudi končanje in polnjenje peskovnika.
Seveda bo vse skupaj potrebno še malo obiti in dodelati, da bo hiška res taka kot se šika. In če nam bo vreme naklonjeno, morda že začnemo s slikopleskarskimi deli. Držite pesti za produktiven teden...







1 komentar:

  1. Zelo nobel!! Sem kar malo fouš škratu za modrega dirkača :))

    OdgovoriIzbriši